برای مشاهده و خرید کتاب آرشیو دیداری شنیداری نورالله مرادی و وحید طهرانی پور نشر کتابدار در این نوشته با کتابسرای افشین همراه باشید.
کتاب آرشیو دیداری شنیداری نورالله مرادی (کتابدار)
فهرست
فصل اول. کلیات
فصل دوم. خدمات فنی در آرشیو های دیداری_شنیداری
فصل سوم. حفظ و نگه داری منابع دیداری شنیداری
فصل چهارم. مرکز اسناد و مدارک آرشیو دیداری _ شنیداری
فصل پنجم. آرشیو دیداری _ شنیداری
معرفی کتاب آرشیو دیداری شنیداری نورالله مرادی (کتابدار)
این کتاب در سال 1373 انتشار پیدا کرد و با اقبال آرشیویست ها و دانشجویان رشته کتابداری و اطلاع رسانی روبه رو شد.
این اثر نخستین کتابی بود که در زبان فارسی به مسائل مختلف آرشیو های دیداری _شنیداری به بحث پرداخت. با به میدان آمدن محمل های جدید و گاه به سایه رفتن یا به حاشیه رانده شدن بعضی از محمل های موجود، محتوای کتاب خیلی زود ناقص و نیاز به ویرایش جدی داشت.
این کتاب درباره آرشیو و مدیریت آن انواع منابع آرشیوی خدمات فنی آرشیوی ,انتخاب و تهیه منابع دیداری_شنیداری,فهرستنویسی و سازماندهی عکس و اسلاید و سایر مسائل مربوط به آرشیو ها می باشد. بهره گیری از این تجارب انتقال آن ها به زبانی ساده و آموزشی سبب شده است که مطالب این کتاب با اقبال کارشناسان حرفه وران، آرشیو داران دیداری _شنیداری و دانش آموختگان کتابداری و اطلاع رسانی قرار گیرد و بارها تجدید چاپ شود.
در بخشی از این کتاب می خوانیم
شکل گیری آرشیو های دیداری _شنیداری از اواخر سده ی نوزدهم آغاز شد. گرچه امروزه ارزش فرهنگی آثار دیداری_شنیداری روشن است ,درسال های نخست پیدایش منابع دیداری_شنیداری ,کمتر سازمانی به فکر نگهداری این نابع باارزش بود.
از سال 1898,تصاویر متحرکی از مردم ,اماکن و رویدادهای واقعی تهیه شد . تنها دو سال پس از نخستین نمایش عمومی ,سینما توگراف درپاریس ,لندن برلین,و نیویورک ,شخصی به نام ماتوشفسکی که در خدمت نیکلامی دوم ,تزار وقت روسیه بود ,مانیفستی در پاریس منتشر کرد و خواستار ایجاد آرشیو هایی به صورت یک شبکه چهانی برای فراهم آوری و نگهداری محصولات این فن آوری جدید و این منبع جدید ثبت تاریخ شد.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.