کتاب تولید محتوای الکترونیکی نازیلا خطیب زنجانی و مرجان معصومی فرد یکی از منابع درسی رشته علوم تربیتی در دانشگاه پیام نور است. با توجه به گسترش یادگیری الکترونیکی در عصر جدید، نیاز است که دانشجویان با این شیوه آموزشی آشنا شوند. کتاب حاضر شیوه تولید محتوای باکیفیت که با اصول تعلیم و تربیت جدید همخوانی داشته باشد را به شما می آموزد. کتاب تولید محتوای الکترونیکی پیام نور می تواند یک نقطه آغاز در حوزه دانش، مهارت و نگرش دانشجویان رشته علوم تربیتی باشد.
کتاب تولید محتوای الکترونیکی نازیلا خطیب زنجانی، مرجان معصومی فرد (پیام نور)
فهرست
فصل اول. یادگیری الکترونیکی و محتوا در یادگیری الکترونیکی
فصل دوم. تولید محتوای الکترونیکی بر مبنای نظریههای یادگیری
فصل سوم. اصول تولید محتوا و انواع تعامل در یادگیری الکترونیکی
فصل چهارم. مقایسه محتوای الکترونیکی با محتوای غیر الکترونیکی
فصل پنجم. انتخاب و سازماندهی محتوای الکترونیکی
فصل ششم. سیستم مدیریت یادگیری ال ام اس و سیستم مدیریت محتوای آموزشی ال سی ام اس و سیستم مدیریت محتوای آموزشی cms
فصل هفتم. ویژگیهای عناصر آموزشی با تاکید در محیط چند رسانهای
فصل هشتم. آشنایی با انواع سناریو نویسی
فصل نهم. آشنایی با برنامههای تالیفی (پاورپوینت پیشرفته، آرتیکولیت استوری لاین، آدوب کپتیویت، کامتازیا)
فصل دهم. ارزشیابی محتوای الکترونیکی
اطلاعاتی درباره کتاب تولید محتوای الکترونیکی نازیلا خطیب زنجانی
محتوای الکترونیکی، یک مجموعه مستندات است که به عنوان وسیلهای برای برقراری تعامل بین یادگیرنده و یاددهنده عمل میکند. این محتوا، قابلیت تبدیل به فرمتهای الکترونیکی را داراست و با استفاده از آموزش رایانهای و ابزارهای تولید و نمایش، تهیه و ارائه میگردد. محتوا همانند قلب یادگیری است و فعالیتهای اطراف آن همانند رگها و اعصاب میباشند. بنابراین، محتوای الکترونیکی نقش اساسی در فرایند یادگیری الکترونیکی ایفا میکند.
در آموزش سنتی، محتوای آموزشی به صورت کتابها و نوشتهها ارائه میشود، اما در یادگیری الکترونیکی، تمام محتوا به صورت الکترونیکی فراهم میشود. بنابراین، مسائلی مانند سازماندهی درسها، جستجو و مرور مطالب، و ساختار کلی اطلاعات اهمیت زیادی دارند. محتوای الکترونیکی شامل مجموعهای از متن، تصویر، صدا، فیلم، پویانمایی، شبیهسازی و چندرسانهای است که از طریق رسانههای الکترونیکی مانند دیسکها، اینترنت، ویدئوکنفرانس، سیستم ماهوارهای تلویزیون تعاملی و رایانههای شخصی برای ارائه به یادگیرنده جهت کمک به یادگیری انعطافپذیر مورد استفاده قرار میگیرد.
این کتاب به عنوان یک نقطه شروع برای تولید محتوا در حوزه دانش، مهارت و نگرش دانشجویان علوم تربیتی میباشد. با استفاده از این کتاب، میتوان اصول تولید محتوا را در یادگیری الکترونیکی فهمید و انواع محتوا را انتخاب و سازماندهی کرد. همچنین، روشهای سناریونویسی در تولید محتوا و برنامههای تألیفی، همچنین ارزیابی تولید محتوای الکترونیکی نیز در این کتاب مورد بررسی قرار میگیرد. هدف این کتاب، به منظور افزایش دانش تولید محتوا در جامعه دانشجویان علوم تربیتی، مؤثر واقع شود.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.