برای مشاهده قیمت و خرید راهنما و حل المسائل کتاب تحقیق در عملیات 2 انتشارات راه (بر اساس کتاب عادل آذر انتشارات پیام نور) شامل خلاصه و نمونه سوالات و … با ما همراه باشید.
راهنما و حل المسائل کتاب تحقیق در عملیات 2 عادل آذر (پیام نور)
انتشارات راه
نمای کلی فصل به صورت نمودار
شرح درس به زبان ساده
حل تمرین های کتاب همراه با پاسخنامه تشریحی
سوالات خودآزمایی همراه با پاسخ تشریحی
مجموعه سوالات تالیفی
سوالات طبقه بندی شده دوره های گذشته
سوالات آزمون در آزمون (مرور فصل)
پاسخنامه سوالات
ارائه خلاصه هر فصل به صورت فلش کارت
جدیدترین سوالات ادوار گذشته
قسمت هایی از این راهنما را به صورت تصویری مشاهده نمایید

راهنما و حل المسائل تحقیق در عملیات 2 ( عادل آذر / پیام نور)
فهرست
نمودار درختی
قسمتی از خلاصه فصل اول
شکل ماتریسی تابلوی سیمپلکس و روش سیمپلکس تجدید نظر
۱-۱ مقدمه
هر مساله LP به انواع متفاوتی از اشکال قابل بیان است. یکی از این اشکال، شكل ماتریسی است. هدف این فصل بیان این نوشا مساله و حل مسائل با کمک عملیات ماتریسی و در نتیجه ی آن فهم بهتر و بیشتر روابط در تابلوهای سیمپلکس و افزایش قدرت برای برای تحلیل مسائل I.P است. در واقع روش سیمپلکس تجدید نظر شده همان الگوریتم سیمپلکس است اگه به جزئیات بیشتری اهمیت می دهد. در عین حال اغلب مسائل، دارای محاسبات کمتر است و از دید کامپیوتری به صرفه تر است. ضمن اینکه نباید فراموش کنیم پادگیری مطالب مطرح شده در فصول بعد و مقاطع بالاتر، منوط به یادگیری روابط تشریح شده در این فصل است.
۱-۲ نمایش ماتریسی یک مسئله برنامه ریزی خطی (LP)
هر مساله IP دارای اجرایی است که عبارتند از تابع هدف (که قرار است Ininimize با TT1aximize گردد)، متغیرهای تصمیم که با ; ۱٫۰۰۰۰,18 = ) نمایش داده می شوند و T محدودیت کارکردی. ضرایب نابع هدف را با j = ۱,۰۰۰,n jvj) نمایش می دهند و ضرایب متغیرهای تصمیم را که همان ضریب ;X ها در in محدودیت کار کردی است را با ; (که 1 نماینده محدودیت کار کردی است که در آن قرار دارند، و نیز بر عرف منغير تصمیمی است که 17 ضریب آن شده و نمایش می دهند و آنها را ضرایب فنی نیز می نامند. در نهایت مقدوهای سمت راست (RHS) را داریم که آنها را با i = 1, …, m) ،h ) نمایش می دهیم و در تحلیل مدیریتی آنها، بتایه 111aX با min سازی بودن مسأله، آنها را معرفي منابع با منابع تولیدی و مسرف تقاضا با تقاضای مصرف کنندگان می نامند. ضمن اینکه j-1, …, 1) xì) را مراکر تولید با مراکز مصرف، حاصل ضرب ضرایب فنی در متغیرهای تصمیم را میزان استفاده از منابع با میزان تولید می نامند. حال یک مساله Lp با 11 منغير تصميم، 111 محدودیت کار کرد و یک تابع هدف را در نظر می گیریم و فرم ماترپسی آن را نمایش می دهیم
سایر ویژگی های ذکر شده مانند سوالات متنوع و فلش کارت
نیز در ادامه قرار داده شده است
برای خرید راهنما و حل المسائل کتاب تحقیق در عملیات 2 عادل آذر (پیام نور)
هم اکنون این محصول را به سبد خرید خود اضافه نمایید….
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.