در این نوشته می توانید اقدام به خرید راهنما و خلاصه کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد انتشارات راه (طبق کتاب دکتر محمدنقی براهنی) نمایید.
کتاب راهنما و خلاصه زمینه روانشناسی هیلگارد (محمدنقی براهنی)
انتشارات راه
نمای کلی فصل به صورت نمودار
شرح درس به زبان ساده
سوالات درون متنی
سوالات طبقه بندی شده ادوار گذشته
سوالات تکمیلی (مرور فصل)
سوالات آزمون در آزمون
آزمون جامع
خلاصه و نکات برتر هر فصل به صورت فلش کارت
سوالات پیشنهادی و ادوار گذشته به همراه پاسخنامه
قسمت هایی از این راهنما را به صورت تصویری مشاهده نمایید
فهرست
نمودار درختی
قسمتی از خلاصه فصل اول راهنما و خلاصه کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد انتشارات راه
فصل اول: چیستی و ماهیت علم روانشناسی
• علم روانشناسی تا حدودی تمام عرصه های زندگی ما را تحت الشعاع قرار داده است. همچنین توانسته بسیاری از قوانین و سیاست های عمومی جامعه را تحت تاثیر خود قرار دهد.
• روان شناسان باید از شواهد کافی برای بیان نظرات خود برخوردار باشند باید برنامه ی پژوهشی طراحی کنند و شواهد محکمی برای بیان یک فرضیه در دست داشته باشند.
• اثر توجیه اضافی: عبارتند از زیاده روی در توضیح و تشریح رفتار خود با تاکید افراطی بر علل بارز موقعیتی و بدون تاکید کافی بر علت های شخصی
• در این فصل شما در ابتدا با موضوعات مورد مطالعه علم روان شناسی آشنا می شوید سپس به بررسی خاستگاه تاریخی علم روان شناسی و بیان دیدگاه های گوناگون پرداخته می شود و در آخر به بیان اصول اخلاقی هنگام پژوهش بر روی انسان و حیوان می پردازد.
عرصه علم روانشناسی
• روان شناسی را می توان دانشی دانست که به بررسی و مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنی و روانی می پردازد. این تعریف شامل موضوعات بسیار متنوع و مختلفی می شود.
آسیب مغزی و بازشناسی چهره
• صدمه به یک بخش یا ناحیه خاصی از مغز می تواند بر یک جنبه از رفتار فرد تاثیر گذارد و فرد در ظاهر و از همه لحاظ طبیعی به نظر برسد. به عنوان مثال شخصی که سمت راست مغزش آسیب می بیند، قدرت تشخیص و شناسایی چهره را ندارد اما از جهات دیگر وضعیتی طبیعی دارد.
• نسبت دادن صفتها: به افراد در هنگام شرح و توضیح رفتار دیگران، نقش عوامل محیطی و موقعیتی را کمتر از حد معمول واقع در نظر می گیرند و نقش صفات شخصیتی را بیش از حد واقع و معمول در نظر می گیرند و بیان می کنند دچار خطای بنیادین اسناد می شوند. این اشتباه را روان شناسان اجتماعی مطرح کرده اند.
فراموشی خاطرات کودکی
• همه افراد جامعه جزء عده معدودی از افراد قادر به یادآوری خاطرات و وقایع سه سال اول زندگی خود نیستند و چیز زیادی نمی توانند به یاد آورند به این پدیده نسیان خاطرات کودکی گویند.
• چاقی: چاقی از جمله آسیب های جدی است که بشر امروزه به آن دچار است. پدیده چاقی بسیار خطرناک می باشد. چون فرد را مستعد ابتلا به بیماریهایی چون دیابت، فشار خون، و بیماری قلبی و حتی در برخی افراد منجر به افزایش سرطان می شود. علم روانشناسی و روان شناسان می خواهند دریابند که چه عامل موجب می شود که افراد تمایل به خوردن زیاد غذا پیدا کنند و چاق شوند که به نظر می رسد محرومیت قبلی یکی از این عوامل باشد.
تاثیرات خشونت رسانه ای بر پرخاشگری کودکان
• دو نظر متفاوت در مورد این موضوع وجود دارد عده ای از متخصصان معتقدند که پخش خشونت از تلویزیون بر رفتار کودکان اثر می گذارد و عده ای هم بر این باروند که تماشای خشونت اثر پالایشی دارد، یعنی ممکن است سبب کاهش پرخاشگری شود.
سایر ویژگی های ذکر شده مانند حل تمرینات و سوالات متنوع
نیز در ادامه قرار داده شده است
برای خرید این راهنمای فوق العاده هم اکنون اقدام کنید
و این محصول را به سبد خرید خود اضافه نمایید….
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.