برای مشاهده قیمت و خرید کتاب روش و نظریه در علوم سیاسی دیوید مارش، جری استوکر ترجمه دکتر امیر محمد حاجی یوسفی پژوهشکده مطالعات راهبردی با افشین بوک همراه باشید.
کتاب روش و نظریه در علوم سیاسی دیوید مارش، جری استوکر (حاجی یوسفی)
فهرست
بخش اول: رهیافت های علوم سیاسی
فصل اول. نظریه هنجاری
فصل دوم. رهیافت نهادی
فصل سوم. تحلیل رفتاری
فصل چهارم. نظریه انتخاب عقلانی
فصل پنجم. دیدگاه فمینیستی
فصل ششم. نظریه گفتمان
بخش دوم: پرسش های روش شناختی
فصل هفتم. تحلیل کیفی
فصل هشتم. روش های کمی
فصل نهم. روش مقایسه ای
فصل دهم. ساختار و کارگزار
بخش سوم: نظریه های دولت
فصل یازدهم. کثرت گرایی
فصل دوازدهم. نخبه گرایی
فصل سیزدهم. مارکسیسم
فصل چهاردهم. تقارب میان نظریه های دولت
اطلاعاتی درباره کتاب روش و نظریه در علوم سیاسی دیوید مارش، جری استوکر (حاجی یوسفی)
نظریه پردازی یکی از ابزارهای کارآمد و ضروری علوم انسانی و به خصوص علوم سیاسی می باشد. پدیدار های اجتماعی و سیاسی و علوم اجتماعی و سیاسی به وسیله نظریه ها تبیین می شوند.
تبیین پدیدار های سیاسی که در چارچوب یک یا ترکیبی از چند نظریه انجام می گردد باعث تسهیل تجویز و پیشروی می شود. تسهیل پیشگویی و تجویز نیز به نوبه خود یاری کننده سیاست سازان در طراحی نقشه های سیاسی می باشد و امکان بهره برداری بهینه از اوضاع سیاسی را به آنها می دهد.
یک گام دیگر که بوی معرفت شناسی از آن به مشام می رسد یافتن پوسته نظریهپردازی و راهیابی به درون آن و تبیین نحوه انجام فعل و انفعالاتی است که نتیجه آن نظریه و در نهایت علم سیاست است.
کتاب حاضر به بررسی مهمترین چالشهای هستی شناسانه معرفت شناسانه و روش شناسانه در رشته علوم سیاسی می پردازد. این اثر با استقبال بی نظیر از طرف دانشگاه ها و اساتید در گروه های علوم سیاسی و روابط بین الملل مواجه شد و به چاپهای متعدد رسید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.