در ادامه برای مشاهده قیمت و خرید کتاب کارگاه فرهنگ نویسی پیام نور نوشته علی (پدرام) میرزایی و نرگس رضایی با کتابسرای افشین همراه باشید.
کتاب کارگاه فرهنگ نویسی پیام نور نوشته علی (پدرام) میرزایی و نرگس رضایی
فهرست
فصل اول: درآمدی بر فرهنگ نویسی
فصل دوم: ساختار و معیارهای تدوین فرهنگ
فصل سوم: تاریخچه فرهنگ نویسی در ایران و غرب
فصل چهارم: دانشنامه و دانشنامه نویسی در ایران و جهان
دربارهی کتاب کارگاه فرهنگ نویسی پیام نور نوشته علی (پدرام) میرزایی و نرگس رضایی بدانید
ارتباط در زندگی انسان اجتماعی اجتناب ناپذیر است و زبان مهمترین گونه ارتباط است. زبان همچنان در زندگی امروز جا خوش کرده که جهان بدون زبان را نمی توان تصور کرد. از سوی دیگر زبان چنان با انسان و تفکر در آمیخته که نمیتوان تقدمی بر اندیشه یا زبان نهاد اما میتوان گفت تصور جهانی بدون آنها امروزه محال است. انسان برای ارتباط با حمل و از زبان سود می جوید و با استفاده از این ابزار توانست یافته ها و تجربیات خود را به دیگران منتقل کند. ارتباط تنها یکی از نقش های بسیار پر اهمیت زبان است. زبان در مسیر تکامل خود فراز و فرودهایی دارد گاه توصیه می یابد و گاه محدود می شود. اما در این سیر و سلوک ممکن است در اجرای نقش هایش خللی به وجود آید.
یکی از مهمترین این خلل ها ندانستن معانی واژگان است. در اینصورت زبان از ایفای نقش خود باز می ماند و هر دو سوی ارتباط فرستنده و گیرنده ناکام می مانند. یکی از راه ها برای دانستن معنی واژه ها، پرسش از صاحبنظران از همان راه حل محدودیت های زیادی دارد. شوی بهترینراه، تدوین کتاب هایی مشهور به” فرهنگ” است که در گذر زمان چون دیگر پدیده های انسانی متنوع، گسترده و پر شاخ و برگ شد.
جنبه های مختلف زندگی بشری کاربرد زبانیست نوع یافت. در پی آن فرهنگ و نیز برای پاسخ به نیازهای گوناگون جوامع بشری متنوع شد. این کتاب سعی شده است تا جوانم تاریخی و معیارهای تدوین فرهنگ مورد بررسی قرار گیرد. هر فصل از کتاب یک هدف کلی میز وجود دارد موضوع فصل را بیان می کند. قسمت بر هدفهای یادگیری نیز وجود دارند. هدفهای یادگیری مواردی هستند که انتظار می رود پایان مطالعه هر فصل برآن مطالب ذکر شده یا پرسش ها تسلط یافته باشید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.