ادامه برای مشاهده قیمت و خرید کتاب سبک شناسی ۲( نثر) شمیسا از انتشارات پیام نور با کتابسرای افشین همراه باشید..
کتاب سبک شناسی ۲( نثر) شمیسا از انتشارات پیام نور
فهرست
فصل اول: نثر مرسل
فصل دوم: نثر بینابین
فصل سوم: نثر موزون
فصل چهارم: عصر سلجوقی، نثر فنی
فصل پنجم: نثر ساده و بینابین قرن ششم
فصل ششم: دو جریان ادبی در قرن ششم
فصل هفتم: ادامه نثر فنی در قرن هفتم
فصل هشتم: امتزاج نثر موزون مرسل و فنی در قرن هفتم
فصل نهم: هم مثل هم فنی
فصل دهم: اثرات حمله مغول
فصل یازدهم: کتب تاریخی ساده قرن هشتم
فصل دوازدهم: کتب ادبی عرفانی قرن هشتم
فصل سیزدهم: نثر در قرن نهم
فصل چهاردهم: نثر دوره صفویه
فصل پانزدهم: از میانه قرن دوازدهم تا اواسط قرن چهاردهم
فصل شانزدهم: نثر دوره معاصر
فصل هفدهم: در خاتمه کتاب
دربارهی کتاب سبک شناسی ۲ (نثر) شمیسا نشر پیام نور بدانید
برای بحث در مورد سبک شناسی در نثر فارسی، ابتدا با کتاب معروف از قبیل تاریخ بیهقی، تاریخ بلعمی، سیاست نامه و قابوس نامه.. آشنایی داشت.
برای تالیف این کتاب، اول از همه کتاب سه جلدی سبک شناسی نثر ادیب و شاعر بزرگ، ملک الشعرای بهار که به تفضیل تمام کتبی را که تا عصر او( حدود نیم قرن پیش) چاپ شده است بررسی شده، و همچنین کتاب فن نثر تالیف دکتر حسین خطیبی که مفصلاً عمده کتبی را که به نثر فنی نگاشته شدهاند، مورد مطالعه قرار گرفته است.
فصل سوم کتاب گنجینه سخن که در آن استاد دکتر صفا مختصراً کتب نصر را بر حسب ترتیب تاریخی معرفی کرده و سپس قسمتهایی از هر کتاب را به عنوان نمونه ذکر کرده است و لذا این کتاب به سبب اجتماعی بر نمونه های نثر مهم است. همیار استاد در کتاب( تاریخ ادبیات در ایران) نیز وضع نثر در هر دوره را مورد بررسی قرار داده است و از نثر نویسان و کتب نثر جداگانه نیز بحث کرده است.
به هر حال این کتاب با مطالعه و بررسی بر این کتب نگاشته شده است تا بتوان سبکشناسی را در نثر از نظر تاریخی هم مورد مطالعه قرار گیرد. آشنایی با سبک کتاب مطالعه متن خود آن کتاب است و حداقل این است که در نمونه ای از نثر تامل شود. گوشی دیده شده است که در ارائه نمونه جوانب متعددی مد نظر قرار گیرد. در این کتاب جمله های عربی و لغات مشکل در آخر کتاب معنی شده است. و انتظار می رود برای آشنایی با نثر و نثر در دوره های مختلف تاریخی تاریخ ادبیات مطالعه شود.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.