در صورتی که قصد مشاهده قیمت، بررسی و یا خرید کتاب حسابداری صنعتی 3 جمشید اسکندری انتشارات فرشید را دارید در این نوشته با کتابسرای افشین همراه باشید.
خرید کتاب حسابداری صنعتی 3 جمشید اسکندری
سرفصل ها
فصل اول – اطلاعات مرتبط برای تصمیم گیری های خاص مدیریت
فصل دوم – بودجه بندی
فصل سوم – بودجه بندی سرمایه ای
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل سود ناخالص
فصل پنجم – حسابداری سنجش مسئولیت و قیمت گذاری انتقالات داخلی
فصل ششم – هزینه یابی بر مبنای فعالیت
تکه ای از متن کتاب حسابداری صنعتی 3 جمشید اسکندری
فصل اول
اطلاعات مرتبط برای تصمیم گیری های خاص مدیریت
سودی که یک مؤسسه برای یک دوره معین گزارش می کند نتیجه تصمیماتی است که مدیران آن در طی سال و یا سال های قبل اتخاذ نموده اند. تصمیماتی که امروز مدیران اتخاذ می کنند می تواند سود سال جاری و حتی سود سال های آتی را تحت تأثیر قرار دهد، در تصمیم گیری های مربوط به افزایش یا کاهش قیمت فروش یک محصول، توقف یا ادامه تولید یک محصول غیر سودآور، قبول یک سفارش خاص در زمانی که قیمت پیشنهادی خریدار کمتر از قیمت فروش باشد و مواردی از این قبیل مدیران در وضعیتی قرار می گیرند که باید از بین دو یا چند راه حل ممکن یک راه حل را انتخاب نمایند. بدیهی است در چنین شرایطی هدف مدیران انتخاب راه حلی است که بیشترین سود را عاید مؤسسه آنها نماید.
مدیران هنگامی می توانند تصمیمات صحیح اتخاذ نمایند که اطلاعات لازم را در اختیار داشته باشند. اطلاعاتی که برای تصمیم گیری در موارد فوق الذکر در اختیار مدیران قرار می گیرد باید از کیفیت خاصی برخوردار باشد. یعنی این که اطلاعات باید برای تصمیم گیری ها مربوط باشد.
اطلاعات مربوط و اطلاعات نامربوط
اطلاعات مربوط (درآمدها و هزینه های مربوط)، اطلاعات آتی مورد انتظاری هستند که با انتخاب راه حل های مختلف تغییر می کنند و در حالت های مختلف تصمیم گیری اثر یکسان و ثابتی ندارند. به طور کلی، اطلاعات مربوط باید دارای دو ویژگی زیر باشند:
- مربوط به آینده باشند.
- برای راه حل های مختلف، جواب های متفاوتی را به دست بدهند.
اطلاعاتی که دارای هر یک از این ویژگی ها نباشند اطلاعات نامربوط تلقی می شوند.
هزینه های مربوط و هزینه های متغیر و ثابت
برخی از افراد تصور می کنند که هزینه های متغیر همان هزینه های مربوط برای تصمیم گیری هستند و هزینه های ثابت هزینه های نامربوط برای تصمیم گیری می باشند. اما با دقت به تعریف هزینه های متغیر و ثابت و تعریف هزینه های مربوط و نامربوط متوجه خواهیم شد که این تعاریف به هیچ وجه یکسان نیستند. هزینه های متغیر و ثابت هر دو می توانند هزینه های مربوط برای یک تصمیم گیری باشند و یا برعکس هر دو هزینه می توانند برای یک تصمیم گیری نامربوط باشند.

خرید کتاب حسابداری صنعتی 3 جمشید اسکندری انتشارات فرشید
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.