کتاب مصاحبه حضوری تخصصی ارزیابی تکمیلی (حیطه عمومی-اختصاصی-تخصصی) دبیری،هنرآموز،آموزگار ابتدایی،مربی پرورشی و تربیتی،مشاوره و… مطابق شیوه های جدید مصاحبه است که شامل مهارت های تدریس اثر بخش- تکنیک های اجرای نمونه تدریس- انگیزه حرفه معلمی-مهارت های تربیت در ساحت شش گانه تسلط بر دانش یاددهی و یادگیری – دانش سیاسی-مسائل روز -تاریخ ایران- اجتماعی -حقوق اساسی پرونده هسته ای – احکام شرعی احکام فقهی و .. هست.
کتاب مصاحبه حضوری تخصصی ارزیابی تکمیلی
(حیطه عمومی-اختصاصی-تخصصی)
دبیری،هنرآموز،آموزگار ابتدایی،مربی پرورشی و تربیتی،مشاوره و…
فهرست
اطلاعاتی درباره کتاب مصاحبه حضوری تخصصی ارزیابی تکمیلی
روند مصاحبه آموزش و پرورش
تفاوت و شباهت های مصاحبه دبیری و آموزگاری:
اصولا تمام مراحل مصاحبه دبیری شبیه آموزگاری ابتدایی می باشد بجز موضوعات تدریس تدریس و طرح درس که مطرح میشود جهت بحث…
سوالات گزینش کاملا شبیه آموزگاری می باشد.
در ایفای نقش دانش اموز ابتدایی بزرگ شده وارد متوسطه شده و موضوعی که مطرح می شود با توجه با سن و سال دانش آموز و مرتبط با دوره متوسطه می باشد.
تدریس هم معمولا براساس رشته (دبیری ادبیات ،تاریخ ،زبان و..)می باشد.
آمادگی برای مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش می تواند از دو جنبه بررسی شود.در واقع این موارد همان دو فاکتوری هستند که در پذیرش مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403 بسیار موثرند.
محوریت های اصلی مصاحبه عبارتند از :
- پاسخگویی صحیح به سوالات عمومی و اختصاصی پرسیده شده
- داشتن آرامش ،اعتماد به نفس،هدف و انگیزه شغلی
در جلسه مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش،داوطلبان از جنبه های مختلفی مورد سنجش قرار می گیرند تا بتوانند از سد مصاحبه با موفقیت عبور کرده و وارد رشته شغلی انتخابی شوند.با توجه به مسئولیت سنگین و خیر دبیران و آموزگارانو تاثیر بسزای این افراد در تربیت دانش آموزان،مصاحبه استخدامی متقاضیان با حساسیت و دقت بالایی انجام می شود.
در آزمون استخدامی سال جاری،ارزیابی داوطلبان به روش کانون ارزیابی حرفه ای در راستای شایسته گزینی و عدالت محوری در جذب معلم،انجام خواهد شد.به طور کلی ، کانون ارزیابی، فرایندی است که داوطلبان استخدام از طریق ادبیات جدید از ارزیابی مبتنی بر صلاحیت های شغلی با استفاده از ابزارهایی مانند مورد کاوی،بحث گروهی ، ارائه شفاهی و مصاحبه و… توسط چند ارزیاب آموزش دیده در مراحل مختلف سنجیده خواهند شد.
لازم به ذکر است جدول شایستگی داوطلبان در حیطه عمومی-اختصاصی-تخصصی ، طراحی شده است. حیطه عمومی شامل مهارت های ارتباطی ،سازگاری ، انعطاف پذیری ، تفکر تحلیلی، حل مسئله ،خلاقیت ،نوآوری ، تحول خواهی ،مسولیت پذیری و در حیطه شایستگی های اختصاصی و تخصصی مهارت های تدریس اثر بخش ،کاربست فناوری ،مهارت های تربیتی و… می باشد.این موارد در هنگام برگزاری مصاحبه توسط ارزیابان آموزش دیده ارزیابی خواهد شد.
سوالات مصاحبه استخدامی دستگاه های اجرایی از جمله آموزش و پرورش به چند دسته تقسیم میشود:
- سوالات روانشناسی و روانشناختی
- سوالات عقیدتی،سیاسی
- سوالات سنجش میزان انگیزه و اهداف
- سوالات برای بررسی قدرت بیان و یا عدم مشکل در تکلم
- سوالات تخصصی دررابطه با نحوه تدریس
علاوه بر پاسخ دهی صحیح به سوالات نحوه پاسخ دادن به سوالات نیز در پذیرش و استخدام شدن دواطلبان بسیار موثر است.پاسخدهی قاطع کوتاه و درست می تواند در پیشبرد جلسه به داوطلب کمک کند. هم چنین توضیح بیش از حد و زیاد صحبت کردن و یا کم حرفی نیز می تواند تاثیر منفی داشته باشد.
از مهمترین فاکتورهای لازم برای استخدام می توان به داشتن اخلاق خوب،آداب و معاشرت،انگیزه علاقه ،حوصله و فن بیان بالا اشاره کرد .هرچه فرد بتواند خود را به این شغل علاقه مند و با انگیزه نشان دهد می تواند شانس بیشتری برای قبولی داشته باشد .همچنین اعنماد به نفس و خوشرویی فرد نیز به برقراری فضایی فارغ از استرس و تنش کمک می کند.
علاوه بر این ها ظاهر و پوشش فرد نیز در جلب توجه و حسن نظر مسئولین اثر گذار است. پوششی ساده و مرتب که متناسب با رشته شغل انتخاب شده باشد،برای داوطلبان جزو فاکتور های کلیدی و مهم است . تسلط بر شیوه های نوین آموزشی و مشاوره ای و دور از روش ها و تفکرات سنتی در حوزه آموزش نیز از دیگر عوامل قابل توجه می باشد.
اصولا 4 نفر برای مصاحبه شما وارد جلسه شده که یکی از این افراد سوالات تخصصی رشته شما را می پرسد و یک موضوع برای تدریس کردن شما بیان می نماید تا شیوه تدریس شما را مشاهده کرده و در انتها به ان امتیاز دهد.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.